Verhuur KGA Units

Recon verhuurd betonnen opslagunits volgens PGS eisen.

Ontwerp

Geef uw Energiestation, Berging, Sanitair Unit of Milieu Unit het uiterlijk dat u wilt…

Units

Van enkelvoudige veilige opslag tot complete milieucentra…

Technish

Van energiestation tot GSM-unit…

Opslag

Van functio-cabin tot berging en opslag…

Geef uw Energiestation, Berging, Sanitair Unit of Milieu Unit het uiterlijk dat u wilt De eisen die u stelt aan “ondersteunende” bouwwerken zijn divers. U vraagt een snelle bouwtijd, onverwoestbare constructie, maatvastheid, minimaal onderhoud, zeer lange levensduur, lage afschrijving, gemakkelijke reiniging. Het antwoord op uw vragen ligt besloten in twee woorden: Recon Units. Voor Recon is standaardisatie het middel om uw doelen te bereiken.

Dankzij een unieke beheersing van het gehele productieproces kan binnen een kosten efficiƫnte standaardisatie aan al uw specifieke wensen worden voldaan. In maten, in kleuren, in afwerking, van ruwbouw tot en met turn-key, kortom: in mogelijkheden. Desgewenst uitgevoerd met aangepaste interieurs, complete isolatie, computervloeren, speciale plafonds, roldeuren etc.

De units worden vervaardigd van hoogwaardig beton en wapeningstaal. De buitenzijde bestaat meestal uit een meegestorte sierlaag. De units zijn ongeƫvenaard als het gaat om kwaliteit en perfectie en geheel volgens Recon-concept ontwikkeld met een theoretische levensduur van 150 jaar!!!